Malerier

Inger Jepsen er en alsidig billedkunstner og maler billeder med akryl, pastel og akvarel. I hendes værksted på Galleri Bakkegården mødes man med et væld af billeder, der viser hendes abstrakte stil og formidable farvesans. Inger Jepsens kendetegn er farvernes poesi, hvor farverne spiller op til hinanden og giver masser af liv, følelser og inspiration. Farverne og lyset udtrykkes med mange blålige farver i samspil med de gyldne. Håndværksmæssigt er Inger Jepsen teknisk dygtig og eksperimenterer med materialerne og udfordrer flere tekniker, ved at bruge dem sammen og på nye måder.

Billederne er altid abstrakte og dog fornemmer man altid et motiv. Man fængsles og inspireres til billedets historie og oplever det i flere versioner. Billederne er fyldt med stemning og bevægelse og afspejler Inger Jepsens inspiration. Den henter hun alle steder – følelser og handlinger, mennesker og natur, samt ude på sine utallige rejser hvor skitserne laves i flere versioner og siden hjemme bearbejdes, udvikles og forfines til alsidige og fortællende bileder. Fængslende, farvelige, følsomme og dybe i udtrykket.

Inger Jepsen er virkelig inspirerende som billedkunstner, der nærværende og gavmildt rører med sine enkle og abstrakte malerier.


Akryl maleri